Emmas nya blogg!

ponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.seponnytok.blogg.se

Hejdå från oss med♥

Nu när Fillan slutar så läggs tyvärr hela bloggen ner, vi kommer att göra egna bloggar och Tove kommer också att finnas på ryttarna.horseworld.se.

Länkar till våra nya bloggar kommer upp i senare inlägg, så ni kan fortsätta följa oss där!♥

16 september - 13 maj♥
/Tove och Emma


Hejdå♥

Nu slutar jag på lrkryttare :( Jag har inte orken att driva en blogg just nu, ganska mycket som händer i mitt liv (tro de eller ej). Ingen behöver ta det personligt, tänk mer som en permanent bloggpaus. Det har varit jättekul att blogga här men nu orkar jag inte fortsätta. Hej då ♥
 
/Felicia
Nu får ni inte se detta ekipage något mer, iallafall inte på länge.

Uteritt ♥

Idag på lektionen red vi ut :D De var verkligen mysigt, som de brukar vara på uteritter.
Vi tog de ganska lungt för att marken var mjuk och välfigt lätt att trampa i genom, så vi skrittade mest. De var ett ställe där marken var tillräckligt hård för att trava på s¨å då gjorde vi det.
JUSTE. Jag red Dunder! Han skötte sig jättebra och blev faktiskt inte rädd för något. Han vart lite misstänksam när Nathalie kom och gick men inte annars.
När vi kom tillbaka till ridskolan hade vi 10 minuter kvar av lektionen. Så då fick vi galoppera av hästarna på det hoppbanan. Det tyckte Dunder var superkul och galopperade som vinden!
Bettan våran ridlärare hoppade också upp på en häst och red istället för att gå bredvid. Förstår henne, man väljer inte att gå när man kan rida. 
Jag har all rätt att lägga upp bilden, jag har läst i genom lagar för att publicera bilder på internet där andra är med. Är du med på bilden och inte vill att den ska vara kvar så är de bara att säga till. Jag har rätt att ha kvar den men då kommer jag naturligtvis välja att ta bort den, om du vill.
Storm och Dunder tyckte att de var superkul att galoppera!
 
/Felicia
 

 

Här ska det vanligtvis stå en rubrik men det gör det inte

Hej på er!
Åkte till stallet imorse somsagt, var "Vi i stallet" kurs som jag är med på som var kl.10.30 - 12.00 men som var lite försenat då Stina glömde tiden, haha. 
Sen efter det så åt jag mat och var med Fillan, Jossan och Hanna. Sen vid kvart i tre åkte jag hem, och har efter det varit ute med Fridolf, ätit och läst lite bloggar! :)
 
Ska kolla lite sidor och så nu, hörs senare!
/Emma

Nytt från hööks!

Nu tänkte jag visa de jag fick från hööks!
Jag fick ett marinblått limited edition schabrak med vit passpoal, marinblåa benskydd av något random märke, limited edition stövelstrumpor i blandade färger & och ett par marinblå vanliga mysbyxor.





Har tyvärr ingen bild på strumpor och byxor med de kanske kommer i ett senare inlägg


Vart en sväng till stallet

Vart en sväng till stallet idag, cyklade dit med Fillan vid ca 3 och kollade på när hon red, och gick runt och sprutade med min fd. Pälsglans flaska som nu är fylld med vatten.
 
Var verkligen jättevarmt idag, man hade kunnat gå i linne och shorts och ja, jättefint och varmt! Dock duggade det lite (verkligen jättelite) på eftermiddagen och blev alldeles grått på himlen sen, haha.
 
Cyklade hem vid halv 7 och har sen dess ätit och datat, haha. 
Finaste i världen, inga undantag.♥
 
/Emma
 

Yes

Jaaaa. Nu har de äntligen kommit! Uppdaterar sen om vad som var i!


Måndagar suger..

.. men det finns en bra sak med dom, att jag rider då! Haha;)
 
Snart så slutar vi, har matte just nu. Antagligen cyklar jag till stallet, eller så åker jag bil dit, vi får se. Teori idag på lektionen, vi ska typ lära oss om hästens sjukdomar tror jag!
Hörs senare! /Emma

Men tjenare.

Jag är nu i skolan, bloggar på lektionen, hehe. Men bara för att jag blv klar tidigt...
 
Men jag ska typ ut nu så hörs, tjarååå
 
//Tove

Så snyggt!

Färgade boots, yammi!
Ballistic Overreach Boots från PCBallistic Overreach Boots från PCBallistic Overreach Boots från PCBallistic Overreach Boots från PC
Finns blandannat HÄR
 
/Emma

tjena...

ska sova nu om jag ska klara av att vakna, tagga skola i morrn? Nej! Med STORT N.... Vill inte.

I morgon ska jag ha teori vilket betyder att vi inte rider (Ofc!?) men ja...

Det gick jätte bra på pay&jumpen, men godnatt så hörs vi, tjaråå

/Toffz

Svar på kommentar

Jag fick den här kommentaren:
 
 
Svar;
Jo de var tänkt så. Jag beställde i måndags och förväntade mig att de skulle komma lagom till pay & jumpen. Men de hann inte komma ;_; 
Men nästa pay & jump DÅ ska jag ha det om jag inte har köpt ett till, snyggare. typ rosa :P.

Hoppas du är nöjd över svaret.
 
/Felicia
 

Schema v.20

Måndag Skola, "Vi i stallet" kurs, teori på ridlektionen.
Tisdag Skola, antagligen cykla till stallet efter.
Onsdag Skola, sen ingen aning vad jag ska göra.
Torsdag Ledig, "Vi i stallet" kurs i stallet.
Fredag Ledig, "Vi i stallet" kurs igen.
Lördag DRESSYRTÄVLINGAR
Söndag DRESSYRTÄVLINGAR
 
/Emma
 

Katt är söt


Jag har tråkigt

Nu har jag sjukt tråkigt.
Idag ska jag nog pallra mig till stallet och gå på tävlingsmöte.
Bloggar mer senare!
 
Någon helg ska jag hyra med Jossan också. Antagligen hyr jag  Dunder eller storm, Vi har tänkt att rida ute på hoppbanan :D
 
/Fillz
 
Arkiv bild och väldigt ful

Fillis♥

Haha aw /Emma


Pay & Jump 4/5-13

Här är en film från Pay & Jumpen.
De gick inte så superbra (kolla failen) men jag är ändå nöjd eftersom att de var min första någonsin.


Wanties från hööks

Känner att jag måste bli rik snart, hehe. ;)
/Emma

Bara skoja;)

Haha, skit i den där bloggpausen nu, och "njut" av dessa bilderna från framridningen på pay & jumpen idag! 
Haha, *fixa sporren*
Och Tove då, hehe.
Själva pay & jumpen i helhet var väl sådär, eller ja, hästen innan mig gick omkull så ambulans fick komma, så då fick vi vänta ett tag tills den åkt så då var inte Rex "lika värmd" så när vi hoppade banan gick det inte jättebra... 
 
Btw, mobba inte mig för jag hade rosa jacka till rött :( 
/Emma

Eftersom att Emma inte årkar och Fillan är sjuk

Får väl jag blogga mer.. Så ofta jag hinner alltså.

Pay&Jump:
Imorgon då det är pay and jump så ska jag ha marin/vit outfit.

Och bara så ni vet så kommer det nog inte bli så mycket uppdatering, PGA pay&jumpen. Men kommer blogga då jag kommer hem.

/T


Tar en bloggpaus

Känner inte att jag orkar. /E

Sjuk

Nu har jag blivit sjuk...
Vaknade imorse av att jag hade riktigt ont i öronen, tog alvedon och gick och la mig igen. Ingen skola för mig.
Sen vaknade jag igen och mådde riktigt illa så då varjag tvungen att ringa mamma så hon kunde komma hem, då hade det även börjat rinna något vatten linande ur ena örat. Mamma trodde att de hade blivit hål på trumhinnan så vi åkte på akuten. Där fick vi vänta från klockan 12 till klockan 15. På sjukhuset spydde jag ett x antal gånger, blä. Men sen kom äntligen läkaren och kollade mina öron. En rejäl öroninflamation och hål på båda trumhinnorna.
Fick pencillin, 2 piller 3 gånger om dagen i 5 dagar. Har sovit och sovit och sovit.
Måste vila mycket, så kan jag kanske vara med på pay & jump ändå. Doktorn förstog att jag ville vara med så han sa att jag fick se om jag orkade.
Men hoppas att ni förstår att jag inte kan blogga lika mycket nu medans jag är sjuk♥
 
/Felicia

Påväg hem

Varit i stallet, på väg hem nu. Hörs senare /E


In School

Japp och ska till hudik idag (kanske) men annars ska jag till stallet. Men hörs i kväll så, ja tjaråå
 
//Tove

Ridpasset-Viktor

Ja, jag red viktor och det gick väl halv bra. Han hade "lite" egen vilja om man säger så.
 
Ridpasset från början till slut:
När jag red fram gick allt bra. Sen skulle vi gå två steg halt gå två steg halt, osv. Och när man kände att det funkade bra och så kunde man lägga till bakdelsvändningar så det blev: Gå två steg halt flytta rumpan två steg åt sidan halt gå två steg halt osv. och det gick också bra, men då vi skulle vända upp på medjelinjen och gå rakt fram några steg skänkelvikning två steg gå rakt ssedan skänkelvikning två steg tills man var ute vid väggen igen började problemen...
Han gick skänkelvikning på en gå och gick det och då jag försökte rakställla bara gjorde han en volt eller något i stället. Då gick jag rakt fram hela vägen istället. Sedan testade jajg igen och då gick det lite bättre men han tyckte det var jobbigt och började backa och kasta med huvudet och ville inte riktigt. Men det gick bättre då han gav sig och gjorde som han skulle istället.
På slutet av lektionen skulle vi ställa dom inåt, utåt och rakt. Och det gick nog bäst ;)
 
Och har märkt att om nio dagar har vi haft bloggen i nio månader, då det har varit både upp och ner gångar.
 
Men det var ridpasset, så ja nu skaa jag väl inte göra något lite tidsinställda och så men inge annat speciellt.
Så tjarååå
//Tove
 

Tjena

Tänkte sätta mig vid datorn och skriva ett "riktigt" inlägg. Då jag hade tänkt berätta vad vi gjorde i måndags. Men tjaråå på en stund.

//Tove

Igår + idag + imorgon

Igår var det då Valborg, jag var i Boda i min sommarstuga med Felicia och vi smällde lite smällare och typ "flashlights" och kollade på majkasan och fyrverkerierna, och fotade gjorde vi också. Fridolf var också i Boda och han vart rädd och sprang runt, stackarn :( 
 
Men idag så gjorde vi typ ingenting tills typ 2 då pappa skjutsade hem oss och sedan åkte vi mot stallet, och där så städade vi skåpen, och typ ingetmer, hehe. 
 
Imorgon är det skola igen, "yey". Vill verkligen inteee. Men iallafall så ska jag inte göra nåt speciellt efter skolan, tror inte det blir stallet iallafall, blir stallet på fredag och på lördag, det är ju pay and jump då! ;)
Random bild på fyrverkerier, haha. Bild här ifrån.
 
/Emma

En wantie!

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SNYGGA!
 
 
/Felicia